Ιστορια...οι παρεες

Καλησπερα και απο μενα..Αρχιζουμε στα μεσα του καλοκαιριου αυτην την προσπαθεια ελπιζωντας να εχει παντα κατι απο την αυρα αυτης της εποχης. Αυτο το μπλογκ θα ειναι για μας η ευκαιρια να βγαζουμε απο μεσα μας συναισθηματα και ιδεες που αλλιως μπορει να εμεναν στριμωγμενα σε μια ακρη του μυαλου μας. Διατηρωντας ο καθενας το δικο του υφος και στυλ (για να το πουμε και πιο πιασαρικα!) θα εκφραζουμε τις αποψεις μας και μεσα απο το σχολιασμο θα μπορουμε με ευχαριστηση να διαβαζουμε και τις δικες σας..
Αυτο το μπλογκ γινεται απο μια παρεα και αν καταφερουμε μεσω αυτου να σας κραταμε διαδικτυακα συντροφια θα ειναι χαρα μας.. Προσφατα ακουγα το "Ας Κρατησουν οι Χοροι" του Διονυση Σαββοπουλου. Δεν ξερω αν γραφουν ιστορια οι παρεες, ειμαι ομως σιγουρος οτι μεσα σε αυτες γινονται τα πιο ομορφα πραγματα..
Καλη αρχη λοιπον σε μας, καλα να τα περνατε οπου και αν βρισκεστε, και μαζι θα τα ξαναπουμε σε καμια δεκαρια μερες..
crypt

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ....

Λοιπόν να 'μαστε τυπικά και διαδικτυακά. Κατά πάσα πιθανότητα ξέρετε ποιοί είμαστε και ποιά θα είναι τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε.
Αν κάποιος δεν μας ξέρει, τότε οφείλει να διαβάσει το blog στο σύνολο του, ώστε να διαμορφώσει εικόνα περί των απόψεων και των ιδεών μας.
Ως πρός το τεχνοκρατικό, διαδικαστικό και άχαρο μέρος που αναγκαστκά πρέπει να γράψουμε αντί γνωριμίας μαζί σας, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε για τα θέματα που θα συναντήσετε και θα ασχοληθούμε.
Θέματα ανεξάντλητα και απόψεις μη λογοκριμένες. Πολιτικά, Κοινωνικά, Αθλητικά, Οικονομικά. Θα ασχοληθούμε, κοινώς, με τα πάντα. Η μόνη προυπόθεση θα είναι να μας αγγίζουν τόσο ώστε να καταπιαστούμε με αυτά.
Αυτά τα ολίγα αντί προλόγου. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι να μείνουμε Αληθινοί για να το ευχαριστηθούμε και όπως λέει το τραγούδι
'' Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε,
πως να συνδέσουμε περιθώρια και Ουρανό ''.