αφρ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Ξέρω πολύ καλά ότι σε αυτό εδώ το μπλόγκ προσπαθούμε να αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι τις γραφικότητες.

ΑΛΛΑ...

Είναι μια ειδική περίπτωση, έτσι και μόνον έτσι, μπορώ να δικαιολογηθώ για το παραλήρημα μου, διότι σήμερα κατάφερε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Για όποιον/α δεν καταλαβαίνει, πολύ απλά λέω ότι πήγαμε στο Μουντιάλ.

Το γεγονός που καθιστά αυτήν την εξέλιξη ακόμα πιο σημαντική, είναι το ότι έχουμε να πάμε σε Μουντιάλ από το 1994, 16 χρόνια μετά και μετά απο 3 αποτυχημένες προσπάθειες.

Μην τρομάζετε, δεν θα υπεισέλθω σε ποδοσφαιρική ανάλυση,ούτε του παιχνιδιού στην Ουκρανία ούτε και για το πώς θα παίξουμε στο Μουντιάλ.

Μου απομένει μόνο το παραλήρημα.

Έλα μωρη Ελλαδάραααααααα.......

Έλα ρε Ότο τεράστιε!!!! Ρεχακλή!!!

Πάμε ρε παιδιά κάντε μας πάλι περήφανους ακόμα και στην Αφρική!!!!

Δύο είναι μόνο τα άσχημα στο Μουντιάλ...

Το πρώτο κακό είναι ότι η Νότιος Αφρική είναι στην άλλη άκρη της Αφρικής, άρα απίστευτα χαώδεις αποστάσεις και πολύ ακριβό ταξίδι.

Το δεύτερο και πιο ποδοσφαιρικό είναι ο αποκρουστικός ήχος που θα περνάει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, εξαιτίας αυτών των βουβουζέλων που θα σφυρίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος οι Αφρικανοί.

Υγ. Ρε Πλατινί ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσατε!!! Εγώ περίμενα να σφάξουν την Βοσνία για να περάσει η Πορτογαλία του Γκαλάκτικο Ρονάλντο, αλλά αυτό το σφάξιμο στους Τίμιους Ιρλανδούς ούτε στα σφαγεία του Γκαγκάτση (Είπα να γίνω ολοκληρωτικά καμμένος και ζώο!!!). Γκόλ στις καθυστερήσεις μετά από υποδοχή του Αρνί - σωστά το γράφω - με το αριστερό χέρι... Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.