1η Δεκεμβριου Παγκοσμια Ημερα Κατα του ιου H.I.V. - AIDS

Χτες , δηλαδή 1η Δεκεμβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά του ιού H.I.V. - AIDS.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν, αποτελεί μια θανατηφόρα νόσο, η οποία προκαλεί με λίγα λόγια την απενεργοποίση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Κατ' αυτό τον τρόπο ο οργανισμός , ο οποίος έχει προσληφθεί από τον ιό, είναι εκτεθειμένος σε οποιαδήποτε ασθένεια και νόσο χωρίς να είναι σε θέση να αμυνθεί.

Καταστρέφει με την πάροδο του χρόνου το ανοσοποιητικό σύστημα σε τέτοιο βαθμό ώστε η οποιαδήποτε ασθένεια, όσο και ήπια και αν είναι , όπως ένα κρυολόγημα, μπορεί να αποβεί μοιραία.

Δεν σκοτώνει το ίδιο το ΑIDS αλλά διαμορφώνει τις συνθήκες θανάτου.

Αυτά είναι όλα όσα ξέραμε, μέχρι σήμερα. Αυτά για την ακρίβεια, είναι όλα όσα ΗΞΕΡΑ μέχρι σήμερα.

Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη για το τι είναι το AIDS.

Θέληση μου είναι να μην μπω σε λεπτομέρειες επ' αυτού διότι αφενός, δεν είμαι ειδικός επί του θέματος , αφετέρου δεν είμαι σε θέση να λάβω κάποια διαφορετική θέση σε σχέση με την επικρατούσα άποψη.

Αλλά σε οποιοδήποτε θέμα, καλόν είναι να ακούγονται όλες οι αντικρουόμενες απόψεις και μετά ο καθένας να ακολουθεί τον δρόμο με τον οποίο ταυτίζεται.

Στο χώρο του Διαδικτύου κυκλοφορεί ένας μεγάλος αριθμός αντίστοιχων βίντεο με όσα ''ανέβασα'' και ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρεί κάτι αντίστοιχο.

Έγινε ενδεικτικά και με τυχαία επιλογή.

Στο πρώτο βίντεο παρακολουθούμε έναν δημοσιογράφο, ο οποίος ισχυρίζεται πως όσα λέει είναι αποτέλεσμα έρευνας, ενώ στο δεύτερο παρακολουθούμε μια, κατά τους ισχυρισμούς της, πρώην ασθενή του HIV AIDS ιού σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά στο κρατικό κανάλι.








Εναπόκειται στον καθένα να διαμορφώσει την άποψη του και δεν είναι δικός μου σκοπός να επηρεάσω τον οποιοδήποτε, απλά θέλησα να μοιραστώ την ανησυχία και τον κλονισμό μου.

Υγ. Παραθέτω μερικές χρήσιμες ιστοσελίδες με θέμα τους, κυρίως, αυτόν τον προβληματισμό. Εάν όντως υφίστανται ή όχι όλα όσα γνωρίζουμε για τον Ιό HIV - AIDS.

http://www.duesberg.com/
http://www.virusmyth.com/
http://www.hivwave.gr/ (Ελληνικά)
http://www.newint.org/issue095/devils.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.