81 λεπτά ακόμα

Σε 81 λεπτά τελειώνει το 2009. Βασικά καθυστέρησα λίγο και μένουν ήδη μόνο 79. Τι έφερε ο χρόνος που έφυγε και τι καινούριο θα φέρει το 2010; Ελπίζω αρκετά. Για όλους. Περισσότερα χρήματα μάλλον, περισσότερο ελεύθερο χρόνο ίσως αλλά απαραίτητα περισσότερη δημιουργικότητα και φυσικά αγάπη. Περισσότερη αγάπη για να δώσουμε και με τη σειρά μας να πάρουμε. Όπως κατάλαβα πρόσφατα το παν για μένα -και υποθέτω για όλους- είναι η γνώση ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σένα, που τους ενδιαφέρει τι σου συμβαίνει και μπορούν να μοιραστούν τη λύπη ή τη χαρά σου.. Κάποιος θα πει ότι όλα αυτά είναι τετριμμένα αλλά αυτο δε σημαίνει ότι δεν είναι και σημαντικά..
Όπως είχε γράψει και ο Leo Buskaglia, το να αγαπάς δεν είναι τίποτα, το να αγαπιέσαι είναι πολύ σημαντικό αλλά το να αγαπάς και να αγαπιέσαι είναι το παν..
Καλή χρονιά σε όσους διαβάζουν αυτό το blog και σε όλους τους υπόλοιπους (που είναι και οι περισσότεροι υποθέτω) επίσης..
Εύχομαι όλοι να προσπαθήσουν να γίνουν λίγο πιο δημιουργικοί το νέο έτος και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στους στόχους τους.. Χρόνια πολλά!

Υ.Γ. εννοείται πως εύχομαι και τα εξής ανεδαφικά που πολύ θα ήθελα να μπορούσα να πραγματοποιήσω: τέρμα στην πείνα ανά την υφήλιο, παγκόσμια ειρήνη και φυσικά να πάρει ο Ατρόμητος το Champions League και να μου κάτσει η Νίκη..

Υ.Γ.2 Μένουν 55 λεπτά.. Και πάλι χρονιά πολλά και ευτυχισμένο 2010!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.