Κρατα το Μηδεν Χωρις Εγγυησεις...

Πριν περιπου μια βδομαδα οι Active member βγαλαν τον δεκατοτριτο τους δισκο.. αν δεν κανω καποιο λαθος στο μετρημα.. Σε αυτην την αναρτηση δεν θα γινει ενα ειδος κριτικης δισκου γιατι ξερω πως το αποτελεσμα που θα βγει στο τελος δεν θα μου αρεσει..! Ισως με το συγκεκριμενο γκρουπ ειμαι λιγο παραπανω υποκειμενικος.. Και απο την αλλη, οι μουσικοκριτικες ποτε δεν μου αρεσαν..
Ακουγοντας το δισκο "Απο της φτιαξης μας τα λαθια", ηχησε πολυ ωραια στα αυτια μου το πρωτο τραγουδι (αγγλιστι intro) με τιτλο "Χωρις Εγγυησεις".. Κατι οι στιχοι, κατι η ταξιδιαρικη φωνη, κατι το sample.. Κατι απο ολα αυτα.. Η μαλλον ολα αυτα.. Τοτε σκεφτηκα πως σε ολους τους δισκους τους οι Active member επελεγαν ενα intro που να ειχε λογια και οχι απλα ενα ορχηστρικο κομματι.. Και οσο γυρνουσα προς τα πισω, θυμομουν πως κανενα intro δεν με ειχε απογοητευσει..
Το ταξιδι ως το τελευταιο κομματι καθε δισκου μπορει να ηταν διαφορετικο.. Αλλα η αρχη ηταν ομορφη. Και αυτο παντα με μαγευε. Κατι παρομοιο που συμβαινει και με πολλα πραγματα στη ζωη μας. Παρακατω υπαρχουν ενδεικτικα 3 βιντεο απο intro του γκρουπ. Το πρωτο ειναι το "Μηδεν απο το δισκο" "Μερες Παραξενες, Θαυμασιες Μερες"(2000), το δευτερο το "Ολο και καποιος θα περασει" απο το δισκο "Σκιερατσα" (2006) και το τριτο το "Χωρις Εγγυησεις" απο το δισκο "Απο της φτιαξης μας τα λαθια" (2009).....
.... Στην τελικη, ολοι στη ζωη μας βρισκομαστε καποτε στο Μηδεν που δεν γερναει ποτε. Απλα, αν ενωθουν καποια Μηδεν μπορουν να γεννηθουν αμετρητες ομορφες στιγμες.. Για αυτες τις στιγμες καλο ειναι να κραταμε λιγο αγαπη, αφου Ολο και καποιος θα περασει.. Και αν δεν περασει ή απλα προσπερασει, αυτη την αγαπη να την κανουμε κατι εξισου ουσιωδες και δημιουργικο.. Αφου πια, λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι η αναζητηση του ονειρου και της ευτυχιας ειναι δυσκολη.. Αξιζει ομως να προσπαθουμε αλλά.. Χωρις Συμβουλες, Χωρις Εγγυησεις.. Ελπιζω βεβαια στο τελος ολοι να παμε και ολοι να γυρισουμε..

Υ.Γ.1 Μια αναρτηση για το γκρουπ την ειχα ταξει πριν καποιες μερες και να που εγινε.. Ο τιτλος της και το τελος της ειναι σαν να εγραφα μεθυσμενος αλλα ημουν απολυτα νηφαλιος..! Καλο βραδυ σε ολους σας και καλη ακροαση..!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.