Ετσι για να ξέρουμε τι παρακολουθούμε...

Λοιπόν, αυτές οι φωτογραφίες δεν αποτελούν τίποτα περισσοτερο, πέραν της αποδειξης ότι η κερκίδα από την οποία παρακολουθούμε στα ελληνικά γήπεδα το ποδόσφαιρο, ξεπερνάει και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι μια συλλογή φωτογραφιών, η οποία αναρτήθηκε στο site http://kazani.gr
το οποίο αρκετά συχνά έχει κάνει ανάλογα θέματα.

Πήρα την πάσα του crypt και προσπαθώ να αναδείξω και την άλλη πλευρά του φεγγαριού, διότι σε κάθε τομέα της ζωής υπάρχει η σκοτεινή, αλλά και η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Όσο παρακολουθούμε την ευχάριστη αυτή πλευρά της κερκίδας, όπου όλοι προσπαθούν να αστειευτούν, να πανηγυρίσουν και να πικάρουν, τότε το ποδόσφαιρό μας, αλλά και γενικά τα αθλήματά μας, θα αναβαθμιστούν. Αν ξεφορτωθούμε τον βαρύ αχθό της Βίας και της βαρβαρότητας, τότε η ομορφιά εκτός της κερκίδας θα μεταφερθεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Υγ. Από ότι βλέπετε ανέβασα εικόνες από όλες τις ομάδες, θέλοντας να δείξω ό,τι όπως όλα τα καφριλίκια γίνονται από τους οπαδούς όλων των ομάδων, έτσι και οι χαριτωμενιές γίνονται από όλους.


Υγ1. Διότι η Βία και το Χιούμορ δεν έχουν όρια.
















1 σχόλιο:

  1. σαν να εχει γραψει το αρθρο ο athos..οι περισσοτερεσ φωτογραφιες ειναι απο την τουμπα..και οντως οι παοκτσηδες σε αυτες τις χαριτωμενιες που λες ειναι πρωταθλητες..!ειδικα η πρωτη φωτογραφια με το γαμο δινει ρεστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.