Γιατι το εκανες αυτο?

Ειπα να κανω κι εγω μια δικη μου αναρτηση, σοβαρη παντα, οπως ολα οσα γραφω...

Γιατι ρε συ Ζαγορακη το εκανες αυτο? Γιατι ανανεωσες τον Σαντος μεχρι το 12? Και μαλιστα στην αρχη της σεζον? Η επομενη κινηση σου ποια θα ειναι? Να ανανεωσεις και το συμβολαιο του Κωσταρα?

3 σχόλια:

  1. Η πρωτη αναρτηση σου ειναι ολα τα λεφτα! Η επομενη κινηση θα ναι να δωσει την προεδρια στο Γκαγκατση..Επιτιμος προεδρος (αν και στην Ελλαδα μονο ενας τετοιος υπαρχει!) θα ειναι ο Παμπλιτο! Εχει συνδεθει με την ομαδα. Δες και το σημερινο πρωτοσελιδο απο τα Σπορ του Βορρα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχας αν δεν παμε καλα φετος θα σε θεωρησω υπευθυνο, διοτι ανεφερθηκες, εστω και εμμεσως, στο ονομα του Μητσοτακη!
    Οσον αφορα τον Παμπλιτο, δε λεω καλος ειναι στο να κυνηγα μαγκες Πειραιωτες, Ζαχους Δογκανους των γηπεδων, αλλα καλυτερα να φυγει, γιατι δεν τον βλεπω να ειναι σε θεση να μεινει σε καποιο μεγαλο ματς ως το 90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαντος ειναι ο προπονητης του μελλοντος. Αντι να παιζει ο 20 με τεραστια μεταπωλητικη αξια Κουτσιανινουλης, παιζει ο γεροντας του Βορρα Κονσεινσαο. Το μονο που απομενει ειναι 3ετες κ στον Πορτογαλο αρχηγο της ομαδας, για να συνταξιοδοτηθουν ανταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.