Παμε να γινουμε...Ταξιδευτές

Οχι, μην σας παραξενευει ο τιτλος της αναρτησης..Αν και η εποχη το επιτρεπει δεν ετοιμαζουμε καποιο ταξιδι.. Σημερα επιχειρουμε απλα ενα ακομη μουσικο ταξιδι μεσα απο αυτη τη σελιδα.. Δεν θα αναφερθω ουτε σε καποιο συγκεκριμενο τραγουδι (οπως εκανε ο Kis με το Αμα τα Παρω απο τα Κιτρινα Ποδηλατα) αλλα ουτε θα εκθεσω (ξανα!) τις αποψεις μου περι μουσικης βιομηχανιας και δηθεν καταγγελτικων τραγουδιων..
Στοχος της αναρτησης ειναι η "γνωριμια" με ενα μουσικο συγκροτημα, τους Ταξιδευτες.. Τα παιδια τα πρωτοακουσα πριν καπου 6-7 χρονια στο μπαρ Remezzo στις Σπετσες οπου παιζουν μουσικη απο το 2001.. Οι εντυπωσεις απο τοτε ηταν πολυ καλες και οσο τα χρονια περνουν και τους ξανακουω στο ιδιο μερος, καλυτερευουν..
Οι Ταξιδευτες αποτελουνται απο 3 ατομα και ειναι μουσικο γκρουπ απο το 2002.. Στις φετινες τους εμφανισεις στο Remezzo υπηρχε επισης ενας ντραμερ.. Κυκλοφορησαν την πρωτη τους δουλεια το Νοεμβριο του 2007 και φετος το χειμωνα αναμενεται και ο δευτερος δισκος..
Μουσικοκριτικοι δεν ειμαστε.. Απλα οταν βλεπουμε καποιον να γουσταρει αυτο που κανει, το ευχαριστιομαστε και εμεις σαν ακροατες.. Και αυτα τα παιδια αυτο δειχνουν.. Προσωπικα πιστευω οτι συνδυαζουν αυτην την ορεξη και με ταλεντο..
Ας ελπισουμε να συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο, να βγαζουν τραγουδια και να μην χασουν ποτε την πιστη τους.. Γιατι ο δρομος για ενα μουσικο συγκροτημα που θελει να γινει γνωστο δεν ειναι και ο πιο ευκολος.. Και απο οσα λενε τα παιδια πιστευω οτι το εχουν καταλαβει.. (ισως και να εχουν νιωσει πολλες φορες στο πετσι τους αυτες τις δυσκολιες)
Περισσοτερες πληροφοριες για το συγκροτημα αλλα και υλικο απο την πρωτη τους δουλεια θα βρειτε στο myspace.com/taxideftes, ενω στο facebook υπαρχει μια σελιδα για το γκρουπ, οπου εκει θα δειτε και ενα τους βιντεοκλιπ.. Και αν ποτε σας φερει ο δρομος σας στις Σπετσες να πατε στο Remezzo.. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα περασετε καλα.. Τουλαχιστον εμεις του μπλογκ οσες φορες πηγαμε δεν θελαμε να φυγουμε..!

Υ.Γ Μιας και αρχισαμε τις "προτασεις", ο Τζιμης Πανουσης εδωσε μια συνεντευξη στο μπλογκ antiparios.blogspot.com.. Την ανακαλυψαμε, γελασαμε πολυ και σας την προτεινουμε

Υ.Γ 1 Το πεμπτο μελος-συντακτης του μπλογκ ειναι εδω..! Και ειναι ο ingeniero_civil.. Μπορει να ειναι η τελευταια αφιξη στη συντακτικη ομαδα μπορει και οχι..! Το μελλον θα δειξει! (Παντα ηθελα να πω μια τετοια δημοσιογραφικη γραφικοτητα.. )

Υ.Γ 2 Αφου εκανε αναρτηση ο επιτιμος σχολιαστης του μπλογκ (a.k.a ATHOS) ολα τα περιμενω! Καλη βδομαδα σε ολους!

1 σχόλιο:

  1. Οι Ταξιδευτες απλα τα σπανε! Εχουν πολυ κεφι για αυτο που κανουν και το κεφι αυτο το περνανε και στον κοσμο που τους ακουει.
    Μπραβο και παλι στα παλικαρια. Ελπιζω να φτασουν εκει που θελουν να φτασουν (οπου και οπως ονειρευονται αυτοι) και μακαρι να συνεχισουν να ειναι ετσι παρεα για πολλα χρονια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε ευχαριστουμε για το σχολιο. Μακαρι να μας ξαναρθεις.